Voeding & Koken Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
  • € 14,95 € 29,95 1 werkdag*
    Pim Reinders & Aad Vernooij

    Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...

    € 14,95 € 29,95
    Bekijken
    In prijs verlaagd!

    Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...

    Levertijd: 1 werkdag*
  • € 10,24 1 Werkdag*
    Hedy Willems

    Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.

    € 10,24
    Bekijken

    Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 15,37 1 werkdag*
    John Habets, Henk Gloudemans

    In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's

    € 15,37
    Bekijken

    In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's

    Levertijd: 1 werkdag*
  • € 23,60 1 Werkdag*
    Harry J. van Grieken

    Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's

    € 23,60
    Bekijken

    Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 23,14 1 Werkdag*
    Heidi Kuin

    Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's

    € 23,14
    Bekijken

    Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 10,23 1 Werkdag*
    Frits Hoorweg & Jack Luiten

    Zoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's

    € 10,23
    Bekijken

    Zoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 20,51 Niet op voorraad
    Jobien Groen

    Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's  

    € 20,51
    Bekijken
    In winkelwagen Bekijken

    Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's  

    Niet op voorraad
  • € 19,49 1 Werkdag*
    Natascha Boudewijn

    Na het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's

    € 19,49
    Bekijken

    Na het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 20,56 1 werkdag
    Johnnie Mountain

    Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's

    € 20,56
    Bekijken

    Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's

    Levertijd: 1 werkdag
  • € 18,46 Niet op voorraad
    Peter Kouwenhoven en Barbara Peters

    Stap op de fiets en vul je tas met de lekkerste bessen en zaden. Ga je voor de 'Omfietsvruchten' (een omweg waard en de lekkerste!), de 'Lekkere vruchten' of probeer je een 'Mwah vrucht' (niet super lekker, maar wel eetbaar)? Eenmaal thuis tover je de oogst om in verrukkelijke jams, taarten, smoothies, limonades en toetjes. Dat wordt genieten! KNNV...

    € 18,46
    Bekijken
    In winkelwagen Bekijken

    Stap op de fiets en vul je tas met de lekkerste bessen en zaden. Ga je voor de 'Omfietsvruchten' (een omweg waard en de lekkerste!), de 'Lekkere vruchten' of probeer je een 'Mwah vrucht' (niet super lekker, maar wel eetbaar)? Eenmaal thuis tover je de oogst om in verrukkelijke jams, taarten, smoothies, limonades en toetjes. Dat wordt genieten! KNNV...

    Niet op voorraad
  • € 20,51 1 Werkdag*
    Emmanuel Hadjiandreou

    Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

    € 20,51
    Bekijken

    Steeds meer mensen bakken met heel veel voldoening hun eigen brood. Met de meer dan 60 eenvoudige, stap-voor-stap gefotografeerde recepten laat de ambachtelijke bakker Emmanuel Hadjiandreou zien hoe makkelijk dat is.

    Levertijd: 1 Werkdag*
Toont 1 - 11 van de 11 items