Tags
Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...
Alles van melk beschrijft hoe in bijna anderhalve eeuw (1870-2010) de melkveehouderij, de melkverwerking in de fabriek, de distributie en de afzet onherkenbaar veranderden. Van melk per schuit of per paard en wagen aangevoerd in de stad en uitgevent in koperen kannen tot tankwagens die de melk van de boerderijen naar de fabriek rijden en ... W Books288...
Levertijd: 1 werkdag*Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.
Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.
Levertijd: 1 Werkdag*In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's
In dit boek nemen 14 filosofen, economen, wetenschappers en veldwerkers de lezer mee naar de ondoorzichtige wereld van DE VOEDSELPARADOX. De wereld waarin zowel sprake is van grootschalige honger als van (meer dan) genoeg voedsel voor zelfs een groeiende wereldbevolking. Uitgever Stichting WereldDelen196 Pagina's
Levertijd: 1 werkdag*Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's
Harry’s grootvader werkte in de melk, Harry’s vader werkte in de melk, en Harry zelf werkte in de melk, totdat het door zijn grootouders in de Schilderswijk in Den Haag opgerichte melkbedrijf in 1998, bijna honderd jaar na haar oprichting, door de toenmalige eigenaar Campina werd afgebroken.Uitgeverij Aspekt314 Pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's
Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*De zuivelketen is een boeiende bedrijfstak die voor een belangrijk deel het gezicht van Nederland heeft bepaald. Denk aan de koeien in het weidelandschap, de bekendheid van Nederlandse zuivelproducten in het buitenland, de rol van zuivelproducten in onze voeding, of begrippen als Joris Driepinter en Frau Antje. Koninklijke Bdu Uitgeverij B.V.112 Pagina's
De zuivelketen is een boeiende bedrijfstak die voor een belangrijk deel het gezicht van Nederland heeft bepaald. Denk aan de koeien in het weidelandschap, de bekendheid van Nederlandse zuivelproducten in het buitenland, de rol van zuivelproducten in onze voeding, of begrippen als Joris Driepinter en Frau Antje. Koninklijke Bdu Uitgeverij B.V.112 Pagina's
Niet op voorraadZoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's
Zoeterwoude telt nog negen melkveebedrijven, waar boerenkaas wordt gemaakt. Daarmee telt het dorp de meeste ‘zelfkazers’ van het hele land. Over hun bedrijf, die manier waarop ze kaas maken en over hun toekomst vertellen zij en hun vrouwen (die meestal de kaas maken!) in het boekje ‘De Zoeterwoudse boerenkaasmakers’. Uitgegeven in eigen beheer.56 Pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's
Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere trend is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling. 'GreenDelicious' brengt deze twee ontwikkelingen samen in...
Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere trend is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling. 'GreenDelicious' brengt deze twee ontwikkelingen samen in...
Niet op voorraadNa het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's
Na het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's
Levertijd: 1 Werkdag*Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's
Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's
Levertijd: 1 werkdagIn 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...
In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...
Niet op voorraad