Voedsel en productie: Van boerderij naar tafel Bekijk groter

Voedsel en productie: Van boerderij naar tafel

Het boek 'Van boerderij naar tafel' is een deel uit de boekenserie 'Voedsel en productie'. In deze serie wordt dieper ingegaan op het telen, het transporteren en de verdeeldheid in voedsel over de wereld.

Corona,voor kinderen tussen 10 en 14 jaar oud.
32 pagina's.

Meer details

Levertijd: 1 Werkdag

€ 13,00 incl. BTW

Datasheet

Pagina's:32
Type boek:Hardcover - kleur
Verschijningsdatum:2010
AuteurRichard en Louise Spilsbury

Meer informatie

Van boerderij naar tafel belicht alle fasen in de productie en het transport van voedsel. Het volgt de reis die levensmiddelen maken voordat ze in onze winkels liggen. Het gaat in op de verschillende vormen van landbouw, hoe voedingsmiddelen zoals zuivelproducten, vlees, groenten en granen bewerkt en geconserveerd worden en hoeveel kilometers ze afleggen.

Het boek staat stil bij hoe de landbouw en voedselindustrie milieu en gezondheid beïnvloeden en of er duurzamere methoden zijn om aan ons voedsel te komen.