Kookboeken Er zijn 11 producten

Toont 1 - 11 van de 11 items
  • € 25,00 1 Werkdag*
    Mari Maris

    Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Dutch Media Uitgevers 352 Pagina's

    € 25,00
    Bekijken

    Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Dutch Media Uitgevers 352 Pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 18,95 1 Werkdag*
    Natascha Boudewijn

    Na het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's

    € 18,95
    Bekijken

    Na het succesvolle ‘Greendelicious – Puur koken met je eigen oogst’ dient Natascha Boudewijn in ‘Greendelicious Kruiden’ nu de smakelijkste gerechten met kruiden en eetbare bloemen op, per seizoen in beeld gebracht. Uit eigen tuin koken was nog nooit zo lekker. Becht Uitgeverij176 pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 18,95 1 Werkdag*
    Natascha Boudewijn

    Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere trend is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling. 'GreenDelicious' brengt deze twee ontwikkelingen samen in...

    € 18,95
    Bekijken

    Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere trend is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling. 'GreenDelicious' brengt deze twee ontwikkelingen samen in...

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 19,95 1 Werkdag*
    Jobien Groen

    Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's  

    € 19,95
    Bekijken

    Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten. Becht Uitgeverij156 pagina's  

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 22,50 1 Werkdag*
    Heidi Kuin

    Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's

    € 22,50
    Bekijken

    Van boer tot bord is een kookverhalenboek met daarin de verhalen van negentien biologische producenten en ondernemers in en om Wageningen. Boeren, tuinders, winkeliers en horecaondernemers vertellen over het wat, hoe en waarom van biologisch ondernemen. Koninklijke BDU Uitgeverij160 Pagina's

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 9,95 1 Werkdag*
    Hedy Willems

    Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.

    € 9,95
    Bekijken

    Informatief boek geschreven door de vrouw van een komkommerteler over de komkommerteelt van begin tot eind, afgewisseld met 35 heerlijke komkommerrecepten. Het boek is uitgegeven in A4 formaat, heeft een harde kaft, is voorzien van mooie foto's is in full color en bevat 80 pagina's.

    Levertijd: 1 Werkdag*
  • € 25,00 Niet op voorraad
    Alain Caron & Richard van Oostenbrugge

    We love beef – en dan wel het hele rund. In dit kookboek laten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun toegankelijke recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Uitgeverij Carrera. 168 Pagina's

    € 25,00
    Bekijken
    In winkelwagen Bekijken

    We love beef – en dan wel het hele rund. In dit kookboek laten Alain Caron en Richard van Oostenbrugge zien hoe veelzijdig én veelomvattend een rund is. In hun toegankelijke recepten gebruiken ze alles, van tong tot staart, van borst tot haas. Uitgeverij Carrera. 168 Pagina's

    Niet op voorraad
  • € 19,99 1 werkdag
    Johnnie Mountain

    Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's

    € 19,99
    Bekijken

    Alles wat u moet weten over het bereiden van varkensvleesNeem een stuk varkensvlees en Johnnie Mountain laat u zien hoe u er een heerlijke maaltijd mee maakt. Zijn gerechten zijn werkelijk niet te versmaden. Veltman Uitgevers. 224 pagina's

    Levertijd: 1 werkdag
  • € 18,95 1 Werkdag
    Caroline Zeevat, Ans Withagen

    In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...

    € 18,95
    Bekijken

    In 2007 verscheen Wilde Venkel & Rabarber voor het eerst. Dit is een compleet herziene uitgave van dit bijzondere kookboek. De recepten inspireren om meteen aan de slag te gaan met allerlei verrassende combinaties. Naast recepten bevat het boek ook tuiniertips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand. Trichis...

    Levertijd: 1 Werkdag
  • € 29,95 Niet op voorraad
    Niven Kunz

    Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste...

    € 29,95
    Bekijken
    In winkelwagen Bekijken

    Wat goed is, komt snel. Niven Kunz is nog maar net 33 jaar en al bijna 10 jaar in het bezit van een Michelinster. Niven staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Voor hem is deze 80/20-filosofie helder én logisch; in zijn keuken gaan groenten altijd voor. Niet alleen omdat hij dit beter vindt, vooral omdat hij koken met groenten het allerleukste...

    Niet op voorraad
  • € 29,99 Niet op voorraad
    Herman den Blijker & Jaap van Rijn

    Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. Kosmos uitgeverij. 272 pagina's.

    € 29,99
    Bekijken
    In winkelwagen Bekijken

    Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn nieuwe kookboek Vlees! leert hij ons alles over rund- en kalfsvlees. Van rood of gegaard vlees tot orgaanvlees, Herman den Blijker weet er een heerlijk gerecht bij. Kosmos uitgeverij. 272 pagina's.

    Niet op voorraad
Toont 1 - 11 van de 11 items